tisdag 5 juni 2012

Phil Med Alliance Qaiwan Group

[caption id="attachment_9510" align="alignnone" width="540" caption="Phil Med Alliance Qaiwan Group"]Phil Med Alliance Qaiwan Group [/caption]

Idag har Swecare träffat medlemsföretaget Phil Med Alliance och deras affärspartner Qaiwan Group som är på besök från Sulaymaniyah, Kurdistan, Irak. Qaiwan driver Kurdistans största oljeraffinaderi men är även verksamma inom handel, energi, hälso- och sjukvård och byggbranschen. Tillsammans har Phil Med Alliance och Qaiwan Group startat företaget Phil Med Alliance Qaiwan Group med syftet att erbjuda modern sjukvård med hög standard till den irakiska befolkningen. Idag är den irakiska marknaden översvämmad av förfalskade läkemedel och det finns en efterfrågan för ett starkt varumärke som garanterar kvalitetsläkemedel. Inledningsvis kommer Phil Med Alliance Qaiwan Group att producera läkemedel i Irak, samt starta en apotekskedja.

Det ska bli mycket spännande att följa utvecklingen för det svensk-irakiska företaget Phil Med Alliance Qaiwan Group och deras resa på den irakiska hälso- och sjukvårdsmarknaden.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vem ska man kontakta om man vill vara med projektet och vill lämna en intresseanmälan?

    SvaraRadera