tisdag 10 mars 2015

Gabriel Wikström träffar delegationsdeltagare inför resa till Zambia!

Igår hade Swecare förmöte inför den delegationsresa med fokus på cancer som går till Zambia 23-25 mars. Till mötet som hölls i Elektas lokaler kom bland annat folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström som även är resans delegationsledare, Sveriges ambassadör till Zambia - Lena Nordström, Elektas VD - Niklas Savander och Folkhälsomyndighetens GD - Johan Carlsson.
Niklas Savander hälsar välkomna till deras lokaler.
Mötet startades med att representanter från SEK och EKN som kommer vara på plats i Zambia samtidigt som vår delegation informerade om deras uppdrag och hur de kan vara till hjälp för företagen. Både SEK och EKN berättade att de under året ska satsa mer på att nå ut till små- och medelstora bolag. 

Gabriel Wikström fortsatte med att presentera sina förväntningar kring resan och 
underströk hur spännande det ska bli att vara del av en fortsättning på det långa samarbete som Sverige har haft med Zambia inom hälsa i 40 år.

Efter det fick företagen och experterna presentera sig. Tiden gick snabbt och mötet blev ett bra tillfälle för ministern att lära känna gruppen av företag och experter inför resan. Vi ser fram emot att träffa alla deltagare på resan i Zambia och tror att detta blir en riktigt bra aktivitet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar