onsdag 21 december 2011

Kina, uppföljningsmiddag och möte med ZhongRong GroupUndertecknande av LoI mellan Swecare och ZhongRong Group i Shanghai

När Swecare besökte Kina i november så undertecknades ett Letter of Intent med ZhongRong Group, ett företag som bland annat investerar i byggprojekt. ZhongRong är nu intresserade av att bygga bostäder anpassade för äldre och vill samarbeta med Swecare för att få in svenska lösningar och kompetens i projektet. I slutet av januari planerar vi ett möte med en representant för gruppen och vi vill därmed bjuda in alla er som är intresserade av att samarbeta med ZhongRong Group och deras äldreprojekt i Hainan och Hangzhou. Hör av er till Swecare om ni är intresserade av att vara med, exakt datum och mer info om upplägg för mötet kommer senare!

Här kan du läsa mer om ZhongRong Group:

http://www.china-zrg.com/english/jt.htm

En synnerligen främjande-engagerad och hjälpsam äldreminister har vi, något som vi på Swecare är mycket glada för. Under resan till Kina i november utnyttjades Marias stora engagemang flitigt och hennes förmåga att skapa goda relationer till beslutsfattare på alla möjliga nivåer är till stor nytta för företagen.

   

Maria Larsson talar på generalkonsul Bengt Johanssons mottagning i Shanghai samt inleder vårt SymbioCare-seminarium.

Maria Larsson bjuder också in företagen som deltog i resan på en uppföljningsaktivitet den 2 februari klockan 18.00 i Rosenbad. Alla ni som deltog i delegationen i november är välkomna till denna träff där vi kommer diskutera vad resan lett till samt hur vi går vidare med alla kontakter som skapades. Inbjudan kommer!

   

Kopplat till det samarbetsavtal, MoU, som finns mellan Sverige och Kina på hälso- och sjukvårdsområdet finns också en arbetsgrupp där Swecare representerar de svenska företagen. Möte i arbetsgruppen kommer troligtvis hållas under året. Missa inte att feeda in dina frågor till oss på Swecare, datum för mötet kommer annonseras på hemsidan.Statssekreterare Ragnwi Marcelind deltog också i resan och ledde delegationen vid ett par tillfällen då ministern var upptagen med annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar