torsdag 30 augusti 2012

Infofrukost om Thailand och Vietnam och företagsbesök i Uppsala!

Hösten har som sagt dragit igång med en rivstart. I veckan var jag och Ylva i Uppsala och träffade medlemsföretaget Kibion som har väldigt mycket spännande på gång.

Vi vill gärna träffa fler av er medlemmar, hör av er ni som känner att ni har en stund över så kommer vi gärna för att lyssna på er och förstå bättre hur vi kan jobba tillsammans. Har också träffat Innovationsbron, ytterligare en organisation som jobbar med att hjälpa mindre företag att växa. Vi hade ett väldigt konstruktivt samtal och jag är säker på att det finns alla möjligheter att göra saker tillsammans i framtiden. Idag arrangerar vi Sweden-Korea Forum on Ageing tillsammans med Socialdepartementet. Den sydkoreanska hälsoministern besöker Sverige, en uppföljning av Maria Larssons besök till Korea i maj. Med sig har han en delegation av både myndighetspersoner och representanter för privat sektor. Över 70 personer kommer delta, vi har ca 20 företag med. Efter forumet ordnar vi en utställning där företagen får visa upp sig.

Jag vill också påminna om att imorgon hålls ett informationsmöte om Thailand-Vietnam och programmet för den resa som vi planerar i oktober kommer presenteras. Våra ambassadörer i Thailand och Vietnam är på plats och även Exportrådschefen. För agenda och anmälan kontakta info@swecare.se!

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar