torsdag 1 november 2012

Swecare Road Trip och julmingel

Den här veckan har aktivitetsnivån varit något lägre än vanligt på Swecare och imorgon håller vi stängt. Därför vill vi idag passa på att påminna om alla våra spännande aktiviteter i höst. För att bryta Stockholmsfokuseringen något så arrangerar Swecare i höst ett antal seminarier på olika orter enligt följande schema:
Uppsala 8e november. Här presenterar vi den marknadsanalys av den indiska hälso- och sjukvård och life science industrin som Exportrådet och Swecare gjort tillsammans. Vi får också höra från två företag med olika erfarenheter av den indiska marknaden.

Göteborg 23e november. Också i Göteborg fokuserar vi på den indiska marknaden genom att presentera vår marknadsanalys. Vi får också höra från Indiens ambassadör i Sverige samt Socialdepartementets som presenterar sin syn på samarbetet länderna emellan.

Malmö 5e december. I Malmö fokuserar vi istället på den kinesiska marknaden. Vi håller till i Malmö Rådhus och har en hel dag späckat med intressanta talare och nätverksmöjligheter.

Vill du höra mer om Swecares aktiviteter, diskutera möjliga samarbeten eller bara knyta kontakter och finns på plats i någon av dessa städer? Hör då av dig  så bokar vi in ett möte  i samband med våra besök! För anmälan och mer information om våra seminarier runt om i landet vänligen kontakta info(a)swecare.se.

Vi vill också passa på att påminna om vårt julmingel den 4e december. Se inbjudan nedan och anmäl er till info(a)swecare.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar