torsdag 15 augusti 2013

Swecare ser fram emot en spännande höst!

Efter en sommar med strålande väder börjar de flesta av oss komma tillbaka till kontoret för att planera och ta tag i den spännande höst som ligger framför oss. Vi har flera resor såväl som seminarium och andra aktiviteter på gång i höst. Vi fortsätter också med vårt äldreprojekt där vi till hösten kommer att kalla till en workshop för att diskutera hur vi tillsammans ska profilera det svenska äldreerbjudandet. För mer information om äldreprojektet och workshopen vänligen kontakta vår projektledare ann.baron@swecare.se.

Höst-PICT1959

Ett urval av höstens aktiviteter:

VD- middag med Göran Hägglund, 29e augusti
Resa till Sydkorea med Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson, 9-10 september
Sub-Saharan Africa Day, 10 september
Resa till Irak, 29 september - 2 oktober
Resa till Indien, 7-10 oktober
Resa till Brasilien med barn- och äldreminister Maria Larsson, 4-8 november
Resa till Saudiarabien med statssekreterare Karin Johansson, 17-19 november
Resa till Zambia & Uganda, 25 -29 november

Mer information och inbjudan till de olika aktiviteterna följer under hösten. Vet ni redan nu att ni är intresserade av en aktivitet så får ni gärna höra av er med tankar och synpunkter på hur vi skulle kunna göra denna så bra som möjligt ur ert perspektiv.

Vi kan inte nog poängtera vikten av att vi väl känner till våra medlemmars önskningar och prioriteringar. Vi uppmanar er därför att stadigt hålla oss uppdaterade om vad som händer i ert företag. Skicka gärna ett e-mail till oss på info@swecare.se alternativt ring på 08 406 75 50 och berätta vilka marknader som är intressanta för dig och vilka aktiviteter som ni tycker är mest givande. Vi kommer också gärna på besök till er för att lära oss mer om era förväntningar och förhoppningar gällande ert medlemskap och hur vi bäst kan tillgodose dessa.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar