onsdag 21 augusti 2013

Workshop med Business Swedens nya Life Science team

Gårdagens eftermiddag tillbringade hela Swecares kansli med Business Swedens nya Life Science team under ledning av Anders Hallersjö. Målet för workshopen var att fundera kring hur vi tillsammans bättre kan stödja svenska företag som vill ut på den internationella marknaden. I det nya teamet ingår flera som vi tidigare har arbetat med ute på Business Swedens kontor och tillsammans besitter vi en bred kompetens från olika geografiska områden. Några frågor som diskuterades var en eventuell komplettering av stora ministerledda delegationsresor med mindre mer ämnesspecifika resor, möjligheter att bjuda in intressanta personer till Sverige och fokusgrupper. Mötet igår ser vi som en första diskussion om hur vi tar främjandet vidare och hur vi på bästa sätt kombinerar våra olika kompetenser och diskussionen kommer fortsätta under hösten. Som alltid uppskattar vi inspel från er företag om hur vi på bästa sätt kan bedriva ett bra och effektivt främjandearbete.

bild


Efter möte på kontoret begav vi oss till Gröna Lund för en femkamp. Lagen bestod av deltagare från både Swecare och Business Sweden och resultatet blev mycket jämnt. Det blev en mycket lyckad dag och kväll som avslutades med middag och karaoke. Från Swecares sida ser vi verkligen fram emot att lära känna och arbeta närmare med Business Swedens team.

[caption id="attachment_12223" align="aligncenter" width="540"]                    Välbehövlig vätskepaus på Grönan Välbehövlig vätskepaus på Grönan[/caption]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar