onsdag 13 augusti 2014

Hösten drar igång på Swecare!

Efter en fantastisk sommar så är de flesta av oss nu tillbaka på kontoret och vi ser fram emot en spännande och händelserik höst. Nästa vecka vill vi flagga för två intressanta aktiviteter.



Den 19e 08.30 - 10.00 drar vi igång med ett frukostmöte om Chile och Peru. Det är två spännande marknader med mycket på gång på hälso- och sjukvårdsområdet. Vi planerar dessutom en delegationsresa till Chile och Peru i oktober. Seminariet på tisdag blir därför ett bra tillfälle att ta reda på om detta är intressanta marknader för ditt företag. Läs mer om seminariet här.



Nästa aktivitet är redan dagen därpå, 22 augusti kl 16-18.30, då vi anordnar ett seminarium med tre cancerexperter från Zambia som är på besök. Dr. Lishimpi från Cancer Diseases Hospital i Lusaka kommer att berätta om sjukvårdens behov, utmaningar och möjliga lösningar inom cancerområdet i Afrika söder om Sahara, och framför allt i Zambia. Ta chansen att lära dig mer om området, samtala med cancerläkarna och berätta vilka lösningar ni har att erbjuda. Mer information om seminariet finns här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar