onsdag 3 december 2014

Möte med China Jiangsu Pharmaceutical Delegation

I måndags anordnade Swecare ett möte med en delegation från provinsen Jiangsu i Kina som var i Sverige för att träffa Socialdepartementet och få en inblick i den svenska utvecklingen av hälso- och sjukvård samt för att skapa partnerskap med svenska företag intresserade av Jiangsu. Regionen står för 11% av Kinas ekonomi och är med en befolkning av 78 miljoner den näst största regionala ekonomin i Kina.

Delegationen leddes av Zhu Yimin som är vice generaldirektör för handelsdepartementet i Jiangsu. Med sig till Sverige hade generaldirektören tjänstemän från departementet samt ett antal företag intresserade av att distribuera svenska företags produkter och lösningar i regionen.

Diskussionen var mycket intressant och det var tydligt att delegationen hade ett kommersiellt fokus. Mötet avslutades med att alla deltagare bjöds in till att besöka Jiangsu. Jiangsu provinsen har dessutom en representant placerad i Sverige som gärna träffar intresserade företag för att diskutera ökad handel mellan Sverige och Jiangsu. Är ni intresserade av denna möjlighet men missade gårdagens möte så är det bara att höra av er så förmedlar vi kontakten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar