fredag 23 januari 2015

Våren med Swecare!

Swecare är tillbaka från julledigheter och ser fram emot en fullspäckad vår med gamla och nya medlemmar. Redan nästa vecka drar aktiviteterna igång med Maria som deltar på Arab Health tillsammans med statssekreterare Agneta Karlsson och Ylva som deltar på en hälsokonferens i St Petersburg arrangerat av Nordiska Ministerrådet.


Spännande resor vi har på gång i vår är Zambia i 23-25e Mars och Kina, ledd av Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström, den 20-24e april. Vi planerar också för aktiviteter i Bryssel och Oslo under våren.

Vi vill också  flagga för Swecares årsmöte den 6e maj och påminna om att nomineringen av företag till Swecare Export Award fortfarande är öppen. Har du något företag som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sina exportsatsningar eller vill du nominera ditt eget företag? Skicka då din nominering till info@swecare.se.

Vi har också ett antal Business Networking Breakfasts på gång i vår där företag inom samma områden får möjlighet att nätverka och diskutera hur man kan samarbeta kring exportfrämjande med stöd från Swecare. Vi kommer också ha ett antal seminarium med fokus på mödravård, Indien och andra aktuella områden och marknader.

Tveka inte att kontakta oss om du har idéer på andra marknader eller områden som vi du tycker att vi borde uppmärksamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar