onsdag 18 februari 2015

Swecare välkomnar ARCOMA-IMIX som ny medlem

IMIX har deltagit på ett antal Swecareaktiviteter de senaste åren och har till Swecares glädje nu gått med som medlem. Vi ringde upp Vice President Peter Reinli som är stationerad i Hongkong för att fråga några frågor.

Hur länge har du arbetat på ARCOMA- IMIX och vilken position har du?
Jag är Vice President och har arbetat här sedan 2004

Berätta varför ni vill bli medlemar i Swecare?
Swecare uppfattas som en myndighet och representant för det offentliga Sverige. I Asien är det viktigt för att göra affärer. Ni öppnar dörrar och ger trovärdighet. För mindre bolag är det viktigt att skapa en trygghet kring varumärket och ett sätt att göra det är att vara del av en delegation och det "svenska erbjudandet". Det är viktigt att ha kontinuitet i samarbetet. En person som jag sprang på i Mumbai, på ett sjukhus,  hälsade på mig och sa att vi träffat för 15 år sedan i Stockholm i samband med en inkommande delegation. Det betyder något med den typen av kontaktskapande där man har träffats både i Sverige och i andra länder.

Vad är på gång i företaget för tillfället?
Det är mycket stora upphandlingar på gång. Många stora sjukhuskedjor köper in kapitalutrustning centralt. Det skapar stora möjligheter. För att komma in på den höga nivån så är det bra att vara en del av Swecare. Marknader som är på gång är Australien och vissa länder i Asien. Mellanöstern och Sydamerika är också intressant på sikt, men fokus ligger på Australien och Asien.

Vilka Swecareaktiviteter kommer vi att se er på framöver? 

Delegationsresor och inkommande besök framför allt. 

Läs mer om ARCOMA-IMIX här. 

Peter Reinli has a MSc from Linköping Institute of Technology and an advanced education in international marketing. Peter has been with the company since 2003 and currently serves as President of our IMIX ADR Ltd subsidiary.  Peter has extensive experience in marketing and sales in Asia and China.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar