måndag 24 augusti 2015

Gabriel Wikström bjöd in till VD-mingel

Idag var det dags för det årliga VD-minglet då Gabriel Wikström bjuder in Swecares medlemsföretag till mingel i Rosenbad. Detta för att kunna få hälso- och sjukvårdsbranschens synpunkter på Socialdepartementets främjandearbete och få tillfälle att mingla under avslappnade former.

Dagen började med ett seminarium på Socialdepartementet med syfte att diskutera utformningen av Socialdepartementets och Swecares främjandeverksamhet och identifiera konkreta förslag på utveckling och förbättring.

Företagen delades in i sju olika grupper och fick diskutera ett antal frågeställningar som sedan redovisades i en större grupp.

Det var mycket intressant att höra sammanfattningen av gruppdiskussionerna . Företagen hade olika erfarenheter från Swecare. Vissa hade varit med på resor och vissa mer på nätverkande på hemmaplan. En fråga som togs upp var att man bättre bör förbereda sig inför resor. Det är också viktigt att hitta sätt att hjälpa småföretag och att arbeta med uppföljning av aktiviteter. En åsikt var också att man bör fokusera på fler marknader i närområdet. Där håller Swecare på att utveckla ett samarbete med våra nordiska grannar och kommer att anordna ett antal aktiviteter framöver.
Swecare och Socialdepartementet fick också mycket beröm för ett välfungerande främjandearbete men vi vill självklart alltid förbättra vårt arbete och är tacksamma för all er feed-back. 

Efter seminariet gick vi över till Rosenbad för att mingla och prata mer. Kvällen var mycket trevlig och vi har fått många intressanta inspel om hur man skulle kunna utveckla främjandearbetet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar