fredag 21 augusti 2015

Lovande Indonesien

Med en befolkning på 250 miljoner invånare utspridda på deras ca 17 000 öar och en snabbt växande privat sektor inom hälso- och sjukvård är det svårt att inte bli annat än intresserad av Indonesien. Seminariet inleddes med ett välkomnande och introduktion av Swecare från Maria Helling efter det presenterade Indiens ambassadör i Sverige Dewa Made Juniarta Sastrawan talade om de Sverige- Indonesien relationen och hur de på ambassaden kan vara till hjälp.


Triesti Prabawati från EU Indonesia Business Network (EIBN) kom till Sverige för att hålla presentation om möjligheterna i Indonesien och berätta om den stundande delegationsresan som arrangeras till Jakarta 19-23 oktober. I delegationsprogrammet kommer rundabordssamtal med indonesiska bolag, representanter från hälsoministeriet, intresseorganisationer inom hälso- och sjukvård hållas. De kommer även arrangeras seminarium om registreringsprocesser och erbjudas flertalet tillfällen för B2B möten. De skräddarsyr möten också utöver delegations programmet efter önskemål.


Besök på sjukhus samt entre på Hospital Expo 2015 som äger rum samtidigt som delegationen ingår även de i programmet. Indonesiens investeringar inom hälso- och sjukvård förväntas växa med 14.9% årligen och de har en av regionens snabbast växande privata sjukhusaktörer. Import av medicinsk utrustning är avgörande för Indonesien (97.2%). Man införde ett nationellt sjukvårdsförsäkringsprogram 2014 som nu håller på implementeras.


Hör av er till oss på Swecare om ni vill veta mer om Indonesien eller kommande resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar