måndag 20 juni 2016

3.. 2.. 1.. redo för sommarlov?

Tänk vad tiden går fort när man har roligt mest hela tiden. Redan dags för oss att publicera årets första nyhetsbrev fullspäckat med en massa inslag från vårens och försommarens aktiviteter!


Först och främst, vill vi tacka er alla för denna händelserika vår. Den har varit fylld med resor, inkommande delegationer, seminarier, nya projekt, nya medlemmar och en massa annat som bara dimper ner när man minst anar det. Nu ser vi fram emot en skön och varm sommar med mycket sol och bad. Efter sommaren drar vi igång med att fortsätta planera höstens resor till bl a USA, Kina, Indonesien, Iran, våra aktiviteter inom Åldrande och Hälsa samt Digitalisering och eHälsa. 

Allt detta får en att reflektera en stund och visst är det väl så, Swecare har blivit starkare, vi har växt och det känns skönt att kunna säga att vi är en självklar aktör som vet hur man skapar globala partnerskap inom hälsa!

Med de orden, vill vi önska alla våra läsare, medlemmar, samarbetspartners och andra som bidrar till att stärka vårt nätverk en riktigt skön sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar