torsdag 16 juni 2016

Workshop och speed-dating med Digitaliseringsgruppen

Idag var det dags för en uppföljande aktivitet inom Swecares Digitaliseringsfokus. Gruppen har träffats ett antal gånger och vid senaste workshopen framkom behovet att lära känna varandra bättre för att se vilka lösningar som kan kopplas på vilka och hur vi kan ta fram ett gemensamt svenskt erbjudande.

Vi samlades i Swecares lokaler och startade med information om en resa till USA med digitaliseringsfokus som kommer att ordnas i höst. Tanken är att starta med seminarium, mingel och studiebesök i Washington för att sedan ta oss vidare till Silicon Valley-området för att delta på mässan Health 2.0 och anordna ett antal studiebesök och möten däromkring. Aktiviteten är öppen för alla företag som är intresserade av ehälsa och digitalisering.

Efter den generella genomgången så fortsatte vi med en presentation av alla företag. 5 minuter var fick man för att presentera sin produkt eller lösning och istället för att komma med frågor efteråt så fick resten av deltagarna spara på dessa och ta under minglet efteråt som fungerade som en typ av "speed-dating".
Det blev ett mycket trevligt mingel och ett bra tillfälle att lära känna varandra lite bättre. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar