tisdag 30 maj 2017

Välkommen till Swecare Shampa!


Vi är glada över att få säga välkommen till Shampa Bari, vår vikarierande projektledare!

Shampa började hos oss den 8 maj och kommer i första hand vikariera för vår medarbetare Mikaela Annerling Swahn som i skrivande stund redan gått på föräldraledighet men fortfarande går i väntans tider!

Det första man slås av när man träffar Shampa är hennes förvånansvärt lättsamma sätt att smälta in och läsa av olika situationer. Hon har redan varit på kontoret i snart 3 veckor men för oss känns det som att hon varit en del av vårt team sen en längre tid tillbaka. Kan det ha något att göra med hennes internationella bakgrund med att ha vuxit upp och arbetat på över fyra kontinenter och åtta länder, lärt sig fyra språk som gör henne så världsvan?! Glada är vi i alla fall över att ha funnit en bra kollega som så snabbt kommit in i rutinerna.

Shampa tog examen i både statsvetenskap och industrial engineering på Columbia University, New York för att så småningom kunna arbeta mer med socialt företagande. Shampas karriär började bland annat i den offentliga sektorn där hon arbetat för SIDA och senare FN. Efter att ha fullgjort en MBA klev hon in i den privata sektorn för att kunna vara med och påverka utvecklingen inom hälso- och sjukvårdssektorn. Hon var med och startade bolaget Track My Beat med några andra aktörer, ett innovativt sjukvårdsföretag, som erbjuder ett personligt hälso- och wellnessstyrningssystem. Där tillbringade hon fem år som projektledare med fokus på förebyggande vård i Indien. Hon är hängiven idén om att det behövs skapas fler hållbara, skalbara initiativ som sträcker sig mellan offentliga och privata sektorer vilket kommer komma oss på Swecare väl till nytta.

Vi ser fram emot att få lära känna Shampa mer och hoppas att hon ska trivas med oss! 


Kort om Shampa Bari
Bor: Stockholm (Östermalm)
Familj: make som jobbar på UD och två barn (8 och 5 år) på Lycée Francais de Saint Louis
Gör vid sidan av arbetet: leker med lego
Det gör mig stolt: att jag är en fena på att resa lätt!
Läser just nu: Chronicles of Narnia (igen)
Framtidsdrömmar: "A world where fewer is affected by NCD"

Kontaktuppgifter:
E-post: shampa.bari(a)swecare.se
T: +46 8 406 75 54
Ansvarsområden: Mellanöstern, Indien, Afrika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar