onsdag 14 mars 2018

Missa inte årets höjdpunkt: Swecares 40-årsjubileum den 19 april!

Swecare firar 40 år i år vilket kommer uppmärksammas under hela året, men höjdpunkten blir årsmötet den 19 april där det bjuds på  kunglig glans, tårta och en årskonferens späckad med spännande talare och diskussioner kring framtidens hälso- och sjukvård och möjligheterna för vår bransch. Under konferensen delas det prestigefulla Swecare Export Award ut av H.M. Drottningen. Priset instiftades till 30-årsjubiléet och lagom till 40-årsjubiléet utökas nu detta med ytterligare en priskategori som vänder sig till lite mindre bolag i början av sin internationaliseringssatsning, kom och se vem som har fighting spirit och utnämns till årets Ro(o)cky!

Årskonferensen inleds av H.M. Drottning Silvia och följs av en av de mest välkända inom svensk medtech-industri, Larry Leksell grundare och styrelseordförande i Elekta, som ger sitt perspektiv på företagets utveckling och resa samt de utmaningar branschen står inför. Som representant för sjukvården, med erfarenhet av både offentlig och privat verksamhet, talar sedan Barbro Fridén, tidigare chef på Sahlgrenska universitetssjukhuset och Sheikh Kalifa Medical City i Ajman. Barbro kommer bland annat att tala om hur hon ser på möjligheterna för Sverige att exportera vård och tjänster inom vården. Anders Ekholm, vice vd på Institutet för Framtidsstudier, framtidsspanar vilt och kommer garanterat ge er några nya perspektiv ni aldrig varit i närheten av medan Stefan Vlachos från Innovationsplatsen på Karolinska sjukhuset förmedlar en nydanande vision om möjligheten för sjukhuset att ge vård till en miljard människor. Jenni Nordborg som utsetts till chef för regeringens nyinrättade Life Science-kontor avslutar dagen med att presentera de avgörande frågorna för vår industris framtid och hur kontoret ska ta sig an dessa. Allra sist på dagen kommer det alla väntat på: det formella årsmötet! Var med och påverka och besluta om exempelvis årets budget och vilka som ska sitta i Swecares styrelse!

Så vad väntar ni på? Följ med på en resa som börjar med tillbakablickar över 40 framgångsrika år för att sedan ta oss med in i framtiden, med viktiga frågor om vad som krävs för att Sverige även de kommande 40 åren ska vara en framgångsrik exportnation på Life Science-, hälso- och sjukvård-, samt äldreområdet.


Välkommen!
Swecare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar