onsdag 24 april 2013

Swedish Medtech årsmöte

Idag höll Swedish Medtech sitt årsmöte på Grand Hotel. Mötet sammanföll med att Justin Bieber besökte Sverige och hotellet vilket resulterade i att man fick armbåga sig fram genom ett hav av tonåringar för att komma fram till entrén.
Programmet för dagen var ambitiöst och bland annat talade Socialdepartementets analyschef Anders Ekholm som ni också träffar på Swecares årsmöte imorgon.


20130424-155336.jpg
Anders Lönnberg från Storstockholms diabetesförening pratade om individualisering inom vården och menade att patientmakten måste utökas.

20130424-161654.jpg
Miljöpartiets ekonomisk-politiska talesperson Per Bolund talade om hur miljöpartiet ser på näringspolitik. Miljöpartiet har stort fokus på näringsfrämjande och anser att medtechbranschen är mycket viktigt. Per underströk speciellt vikten av att stimulera innovation. Ett förslag är att skapa en särskild delegation för ökad innovationsupphandling inom hälso- och sjukvårdssektorn.

20130424-170304.jpg
Mikael Damberg tror att i vår bransch finns många av framtidens jobb. Mikael poängterar att vi måste fokusera på export och vi håller naturligtvis med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar