måndag 30 mars 2015

Avancerade hälsoundersökningar hos Executive Health

Swecare har i eftermiddag varit på besök hos vår medlem Executive Health för att lära oss mer om deras tjänster, där fick vi träffa Ulf Lillkrona som är verksamhetschef, Ia Wierup deras VD och Lars Erik Strandberg som är klinikchef.  Kliniken erbjuder ett rikt utbud av hälsoundersökningar för att i tidigt skede kunna upptäcka och diagnostisera allvarliga sjukdomar så som cancer och hjärt- och kärlsjukdomar.


Avgörande drivkraft i deras arbete är just att diagnostisera i tid så att rätt behandling kan sättas in för att kunna ge eftersträvad effekt. Några av de undersökningar som kan ingå i deras screeningprogram är; ultraljud, spirometri, EKG, bentäthet och magnetröntgenundersökning. 

Ett besök hos Executive Health tar generellt sex timmar. Kliniken är helt privat och riktar sig både till svenska och internationella privatpersoner och företag. Det var väldigt trevligt och lärorikt för oss på Swecare att få besöka Executive Healths verksamhet. Swecare har några studiebesök inplanerade i vår men tar tacksamt emot inbjudningar för att lära oss mer om våra medlemmars arbete!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar