torsdag 25 juni 2015

Att säkra framgång i USA - seminarium om den amerikanska marknaden

Idag bjöd Swecare in till ett seminarium om den amerikanska marknaden. USA utgör en stor och viktig del av världsmarknaden inom Medtech och Life Science. För att berätta mer om möjligheterna på marknaden hade vi bjudit in Torbjörn Milläng och Lennart Almstedt, från GoToMarketUSA, samt Paul Dhillon, finansiär från USA. Paul hade tyvärr blivit sjuk, men deltog via Skype. Torbjörn är bosatt i södra Kalifornien sedan 13 år tillbaka och har under dessa år bistått ett 20-tal svenska företag med deras etableringar. Lennart Almstedt är bosatt i Stockholm och fokuserar på anpassning av affärsmodell och strategi samt genomförandet. Paul Dhillon är finansiär, bosatt i Kalifornien, med intresse för etablering av Joint Ventures. 
Seminariet var mycket lärorikt och behandlade viktiga frågeställningar som anpassning av affärsmodell, val av partnermodell, kompetenssäkring, ”bandbreddshantering”, maximering av tillväxt, riskhantering, genomförande av piloter i USA och introduktion till investerare inom specifika branscher och segment.

Det var ett mycket intressant seminarium om en intressant marknad. Är ni intresserade av den amerikanska marknaden och vill ha kontakt med GoToMarketUSA? Hör gärna av er så förmedlar vi kontakten. 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar