torsdag 10 september 2015

Swecare välkomnar Visiba Care som ny medlem

Visiba Care är en innovativ digital tjänst för vårdgivare. Visiba Care erbjuder lösningar inom
  • eBokning – ett bokningssystem som gör det möjligt för patienter att boka och betala för sitt vårdbesök
  • eVäntrum – i det digitala väntrummet kan patienten vänta på att prata med sin vårdgivare
  • eBesök – Vårdgivare och patient kopplas enkelt ihop i ett krypterat videosamtal av hög kvalitet. Vårdbesök utan geografisk begränsning.
2015 lanserades tjänsten och företaget är nu verksamt i Sverige, Finland och Storbritannien. I våras bestämde sig Visiba Care att bli medlem i Swecare och vi ringde upp VD Johan Gustafsson för att ställa några frågor om företaget.


Hur länge har du arbetat på Visiba Group och vilken position har du?
Jag var med och grundade Visiba Group tillsammans med Mike Blixt, Andreas Larsson och Samuel Sporrenstrand. Idag arbetar jag som företagets VD och har ett särskilt fokus på vår internationella tillväxt.

Berätta varför ni ville bli medlemmar i Swecare?
Vi är ett litet bolag med en skalbar affärsmodell och en mjukvara som passar i de flesta länder. Därför var ett medlemskap i Swecare självklart för oss, då vi behöver hjälp att nå ut på den internationella arenan.

Vad är på gång i företaget i nuläget?
Efter 1,5 års utveckling lanserade vi vår plattform för vård på distans under våren 2015.Vi etablerade kunder i Sverige, Finland och Storbrittanien. Nu har vi precis finansierat verksamheten en tid framåt och fortsätter vår satsning såväl i Sverige som andra marknader. Vi ska anställa minst fem personer och lansera en rad nya funktioner i vår plattform.

Vilka Swecareaktiviteter kommer vi att se er på framöver?
Vi kommer att närvara på flera Swecare aktiviteter framöver. Av de som vi vet nu kommer vi att närvara på de två tyska besöken under hösten.

Läs mer om Visiba Group

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar