onsdag 20 april 2016

Finland efterfrågar svenska lösningar till nytt sjukhus!

Att närmarknaden är viktig för svenska företag är något som vi ofta får höra. För att närma sig våra nordiska grannar initierade Swecare därför ett samarbete med Innovasjon Norge, Finpro och Healthcare Denmark för några år sedan. Samarbetet har lett till informationsutbyte, hjälp med kontakter till företag samt en konkret aktivitet i Danmark våren 2015. Nu är det dags för nästa aktivitet inom samarbetet och denna gång är det Finland och Tampere som är i fokus.


Tampere universitetssjukhus är under ombyggnad och för att skapa ett modernt sjukhus i toppklass eftersöker man nordiska företag med lösningar inom följande områden:

  1. Utrustning och lösningar för en mer effektiv och säker kirurgi 
  2. Virtuell medicinsk behandling - konsultationer via videokonferenser, virtuella läkarbesök, själv monitorering etc.
  3. Lösningar för patientguidning på sjukhus - skyltning, parkering, allmän kartläggning av sjukhus, utrustning och språningsstjänseter, servicelogistik, informationsställ etc.

För att visa fram vad vi i Norden har att erbjuda de nya sjukhuset så arrangerar vi tillsammans med våra nordiska partners en aktivitet i Finland den 1a juni där företag med efterfrågade produkter eller lösningar får presentera sig för sjukhusen. Det kommer också vara representanter från andra nordiska sjukhus på plats för att interagera och nätverk. Om du är intresserad av den finska marknaden och har lösningar på området, anmäl dig till eventet till info@swecare.se. Här kan du läsa mer om aktiviteten. Platserna reserverade för svenska deltagare är begränsade så anmäl dig så fort som möjligt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar