fredag 26 januari 2018

Nominera din kandidat till - Swecare Export Award 2018

#SWExportAward18

Nominera nu - Swecare Export Award 2018! 

Nu bjuder återigen Swecare in medlemmar, myndigheter, organisationer, institutioner och enskilda personer att nominera företag till Swecare Export Award – hjälp oss hitta alla som förtjänar att synas lite extra genom att nominera företag som nått särskild framgång under det gångna året! 

Nominera ditt förslag på företag eller varför inte ditt eget till Swecare Export Award senast den 31 mars 2018. 
Syftet med Swecare Export Award är att premiera kreativitet och nytänkande samt verka för nya framgångsmodeller för internationalisering inom alla områden inom svensk omsorg, hälso- och sjukvård samt att sprida information om det svenska swecarenätverket och bredden i Swecares verksamhet. 

Utmärkelsen ska uppmuntra och lyfta fram framgångsrika svenska företag som gjort bra ifrån sig på den internationella marknaden och skapat goda exempel på lyckade exportsatsningar. Tidigare vinnare är Kibion, Envac, Sectra, HemoCue, Cavidi, Medicover, Abigo Medical, Carmel Pharma & Bactiguard.

Priset består av äran, ett diplom samt en digital medalj att sätta på sin hemsida. Swecare kommer att lyfta fram vinnaren som ett gott exempel i relevanta forum/aktiviteter på sociala medier samt på hemsida. 

Swecare Export Award instiftades i samband med Swecares 30-årsjubileum 2008 och kommer i år delas ut för tionde året i rad i samband med Swecares 40-års jubileum den 19 april 2018! 

Vem tycker du ska få Swecare Export Award 2018?
Nominera ditt förslag redan nu!

Nomineringsperioden pågår till den 31 mars 2018. 
Villkor för nominering Swecare Export Award

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar