fredag 8 juni 2018

Nordiskt Samarbete i fokus på Upgraded Life Festival

Femte upplagan av Upgraded Life Festival eller ULFFI i folkmun hölls förra veckan på Academic Medical Center i Helsingfors och självklart var Swecare på plats och representera som konferens partner. Maria Nygård och hennes team hade fått riktigt bra internationellt program på plats.


 Bland höjdpunkterna var Shafi Ahmed från Singularity University som visade både världens första virtuella kirurg och kirurgi med augmented reality, och avatarer i operationssalen.


 Swecares Nima Jokilaakso deltog i en panel om hållbara sjukvårdslösningar med Nordic Center for Sustainable Healthcare där det nordiska samarbetet inom området lyftes. Daniel Eriksson passade på att berätta om det virtuella sjukhuset som kan fungera som plattform för att visa på nordiska produkter och tjänster.

Förutom de 500+ förbokade möten på konferensen för deltagare ordnade Swecare informella möten med top-influensers för medlemmar.


Matthew Holt, ordförande i Health2.0 nätverket och bosatt i Silicon Valley, hälsar svenska bolag varmt välkomna till nästa Health2.0 / HIMSS Europe i Helsingfors 2019! Välkommen! Tervetuloa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar